Coaching on the job

Naast de mogelijkheden die Carrièrezaken biedt, waaronder consultaties, sollicitatietrainingen en workshops, bieden wij nu ook coaching on the job. Coaching on the job is bedoel om jou direct tijdens het sollicitatieproces te begeleiding.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het solliciteren lopen wij met jou mee om jou tijdens het volledige sollicitatieproces te begeleiden. Hierbij kun je denken aan het coaching tijdens het bellen naar een werkgever, het invullen van een sollicitatieformulier of het mentoren tijdens een sollicitatiegesprek. Op basis van jouw wensen en begeleidingsbehoeften, stellen wij een coachingsplan samen. In het coachingsplan staat beschreven welke stappen er genomen gaat worden en binnen welk tijdsbestek.

Jouw ontwikkeling en onze feedback

Na het coachingstraject bekijken wij jou ontwikkelingsvraagstuk en krijg je direct concrete feedback over jouw houding, gedrag en communicatie. Deze feedback zullen wij ook hardcopy verstrekken. Zo krijg je direct inzicht in jouw sollicitatiekarakter.

Tip: Wil je weten bij welke sollicitatieonderdelen wij jou kunnen helpen of wil je gratis tips en adviezen inwinnen? Lees dan vrijblijvend onze blog.

Onze werkwijze
Vragen of een afspraak maken?
  • Na de aanvraag zal er telefonisch contact met je worden gezocht op een afspraak op locatie te maken.
  • Er zal eerst nader kennis gemaakt worden, om jou als persoon beter te leren kennen
  • Opvolgend daarvan zal er een intakegesprek plaatsvinden om jouw wensen en sollicitatiebehoeften in kaart te krijgen
  • Er zal vervolgens een coachingsplan worden gemaakt over hoe de vervolgstappen eruit komen te zien
  • Je krijgt direct een terugkoppeling op basis van het gesprek en handvatten waarmee je aan de slag kunt.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]