Carrierezaken

Wie zijn wij?

Oprichting van Carrièrezaken

Door onze jarenlange werkervaring binnen de Human Resources en commerciële arbeidsbemiddeling bij diverse gerenommeerde uitzendorganisaties en overheidsinstanties, zijn wij een mooie mix gestart van sollicitatiecoaching en ondernemerschap. Onze expertise op gebied van solliciteren, recruitment, uitzenden, werving en selectie hebben wij ingezet om werkzoekenden de juiste sollicitatietools aan te reiken voor een nieuwe stap in hun loopbaan.

Wat hebben wij mogen betekenen?

In de afgelopen jaren hebben wij werkzoekenden met verschillende achtergronden geholpen bij het vinden van een passende baan. Afhankelijk van de sollicitatiebehoeften, helpen wij werkzoekenden met solliciteren door middel van het het samenstellen van sollicitatiebrieven, het cv, personal branding, inrichten van LinkedIn-accounts, oefenen van sollicitatiegesprekken en verzorgen wij sollicitatietrainingen.

Onze missie

Carrièrezaken is een allround sollicitatieadviesbureau. Het onderscheidend vermogen van laagdrempeligheid, betrouwbaarheid en enthousiasme, realiseert persoonlijke adviezen en doelgericht maatwerk. Onze diensten worden gecreëerd op basis van maatwerk, zodat het voldoet aan de wensen en behoeften van de werkzoekenden.

Onze visie

De processen van sollicitatiecoaching, sollicitatietrainingen, personal branding, loopbaanbegeleiding, netwerken en juridisch advies hebben tot op heden gezorgd voor optimale uitstroom van werkzoekenden met zowel een korte als een lange afstand tot de arbeidsmarkt. Onze sollicitatieprocessen hebben een integraal karakter en zijn ingericht om de duurzame uitstroom van werkzoekenden te bevorderen.